Ontworpen door Yves Béhar

Public Office Landscape

Twee Public Office Landscape sociale stoelen in blauw en grijs met elkaar verbonden door een gedeeld oppervlak.
 

Het hele kantoor transformeren in ruimtes om samen te werken

Op basis van de overtuiging dat hoe meer mensen contact maken met elkaar, hoe beter ze werken

Productgegevens

Een klein, gedeeltelijk ingesloten Public Office Landscape-solowerk met een zitvlak, een schiereilandoppervlak en blauwe privacyschermen.

Casestudies  |  3:42

Design is voor mensen

Kan Public de stroom ideeën van mensen vergroten? Een vooraanstaand ontwerpbureau komt erachter.

Het ontwerp moedigt het soort productieve interactie aan dat organisaties vooruit helpt

Verhaal achter het ontwerp

Een open werkgebied met een blauwe sofa, twee boekenplanken en Public Office Landscape-solowerkstations in een zigzagconfiguratie.